Konkurranse: Warrior

Bildegalleri
Trailer
1
2
Filmen føres av flere enn vist her
 
Del:
Avsluttet! Delta i får Warrior-konkurranse og vinn Blu-ray-spiller, film og t-skjorter.
Vi har trukket hovedvinneren og ni øvrige vinnere i vår konkurranse, riktige svar på spørsmålene er markert nedenfor. Vi gratulerer Renate Barthel fra Bergen med førstepremien og disse 9 med t-skjortepremiene: Gorm Fosslie, Olga Szewczyk, Ida Persson, Jørgen Dahl, Kent Pettersen, Geir Roger Moen, Randi L. Kjørren, Thomas Hare og Terje Ramberg.

-----

Actionfilmen og dramaet Warrior er aktuell på dvd og Blu-ray. Warrior er en slags moderne versjon av Rocky, med handlingen lagt til et kampsportmiljø der to brødre kjemper for å vinne sin fars kjærlighet, og respekt fra sin familie og venner. Delta og vinn stor premiepakke.

KONKURRANSEN
Svar på spørsrmålene nedenfor. Blant alle som svarer riktig trekker vi en vinner av en Pioneer Blu-ray-spiller, en valgfri spillefilm fra SF-arkivet og Warrior t-skjorte. 9 øvrige vinnere får også t-skjorte. Vinnerne trekkes 18. mai. Lykke til!

Hvilke to skuespillere er med i Warrior?
Shia Lebouf og Ryan Gosling
Tom Hardy og Nick Nolte
Guy Pearce og Michael Fassbinder


Hva slags kampsport gir Warrior et innblikk i?
Mixed Martial Arts
Boksing
Bryting
Si noe om denne:

Relatert:

Få nyhetsbrev fra SF Filmklubb

Omtrent ti ganger i året sender vi nyhetsbrev med premiereinvitasjoner, statistinnkalling og annet spennende fra filmens verden. Det er gratis, og du når som helst melde deg av.